2.-8.7.2023 KITTILÄ

2.-8.7.2023 KITTILÄ

PALOKUNTANUORTEN LEIRI 2.-8.7.2023

Leirin suunnittelupäivät 12.-13.11.2022 ja 15.4.2023

Leirin suunnitteluviikonloppu järjestettiin Kittilän ensilumen maisemissa 12.-13.11.2022 erillisen ohjelman mukaisesti. Ensimmäinen suunnitteluviikonloppu oli kohdistettu toimialavastaaville ja heidän varahenkilöille. Järjestämme toisen suunnittelutilaisuuden leirimaisemissa 15.4.2023 laajemmalle ryhmälle leirin vastuuhenkilöitä. Näiden välissä leirin johtoryhmä kokoontuu Teams yhteydellä säännöllisesti päivättämään tietoa.

Toiminta alueet leirillä

Leirialue jakaantuu karkeasti kolmeen osaan; 1) majoitusalueeseen 2) koulutusalueeseen 3) palvelu alueeseen.

Majoitusalue sijaitsee Sirkan koululla urheilukenttä alueiden vieressä. Leirialue on leirin aikana rajattu muulta käytöltä. Koulutusalue muodostuu koulun alueelle ja erikseen suunnitelluille koulutuspaikoille. Sirkassa sijaitseva paloasema muodostaa tukikohdan osalle leirin koulutus ja tukitoiminnoista. Leirialueelta löytyvät ruokala, kanttiini, ensiapu, leiritoimisto ja Muksula sekä toimihenkilömajoitus saman katon alta.

Leiri-info

Leiri-info toimitetaan palokuntiin maaliskuussa. 

Leiri-ohjelma

Leiri-ohjelma noudattelee aiempien leirien ohjelmaa. Leirillä järjestetään kurssien lisäksi myös iltatoimintaa ja aina kovasti odotettu leiridisco. Huomioimme tietysti terveysturvallisuuden vaikutukset toiminnan osalta. Toiminta alueet ja tilat mahdollistavat erinomaisesti iltatoiminnan - aika ei käy leirillä pitkäksi!

Leirin avajaiset

Leiri startataan sunnuntaina 2.7 erillisen ohjelman mukaan.

Rakennus- ja purkuleiri

Rakennusleiri käynnistyy perjantaina 30.6, purku suoritetaan pääosin lauantain 8.7 aikana. Rakennus- ja purkuleirille tarvitaan myös tekijöitä, tervetuloa tekemään!

Jaa tämä sivu